AdatmódosításRendeléseim
Regisztráció
Facebook regisztráció
Elfogadom az ÁSZF-et
Feliratkozok az amigep.hu hírlevelére
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kérjük adja meg az email címét, amivel regisztrált, és küldünk Önnek egy jelszó emlékeztető üzenetet.
Emlékeztető küldése

Hírlevél akció

1. A nyereményjáték szervezője

A hírlevél feliratkozáshoz kapcsolódó nyereményjáték szervezője az AmiGép-Ker Kft., 3300 Eger, Mátyás király út 56.

2. A játék időtartama

A nyereményjáték 2017. március 20-tól visszavonásig tart a https://amigep.hu weboldalon. Sorsolás: minden hónap első munkanapján, 16:00-kor.

3. A nyereményjáték célja

A nyereményjáték célja a https://amigep.hu webáruház népszerűsítése, valamint promóciókról való értesítés.

4. Ki vehet részt a nyereményjátékban?

Minden természetes személy, aki állandó lakcímmel rendelkezik Magyarország területén, részt vehet a játékban. Egy személy egy e-mail címmel vehet részt a nyereményjátékban.


Azok a személyek, akik bármilyen módon közvetlenül részt vesznek a nyereményjáték lebonyolításában és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt a nyereményjátékban. Az AmiGép-Ker Kft. alkalmazottai nem vehetnek részt a nyereményjátékban.

5. Díjak

A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevők között havonta 1 db 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, ami beváltható elektromos kéziszerszámok vásárlása esetén a https://amigep.hu webáruházban. Az akciós termékekre a nyeremény vásárlási utalvány nem váltható be. Az utalvány beváltásának feltétele: legalább bruttó 50 000 Ft összértékű vásárlás. A beválthatóság ideje: a sorsolás hónapjának utolsó napjáig. Más kedvezménnyel a nyeremény nem vonható össze.

6. A nyertesek kiválasztása

A díj nyertesének kiválasztására minden naptári hónap első munkanapján kerül sor 16:00-kor, sorsolás útján.

A sorsoláson minden személy részt vesz, aki a sorsolást megelőző hónap utolsó napjáig a https://amigep.hu weboldalon feliratkozik a hírlevélre.

A Sorsolási Jegyzőkönyvet az AmiGép-Ker Kft. székhelyén (3300 Eger, Mátyás király utca 56/1.) fogjuk őrizni. A jegyzőkönyvet a sorsolási bizottság minden tagja aláírja.

7. A nyeremények kézbesítése

A Szervező a sorsolás nyerteseit a sorsolást követően haladéktalanul emailben értesíti.

8. Adatkezelés

Amennyiben az érintett részt kíván venni a nyereményjátékban, meg kell adnia email címét. Az adatkezelés célja a nyereményjáték lebonyolítása, sorsolás, a nyertesek tájékoztatása, a nyeremények eljuttatása. Az adatkezelés célja emellett reklámozás, promóció.

Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása, amelyet a hírlevélre történő feliratkozással ad meg.

Az AmiGép-Ker Kft. az adatokat felhasználja sorsolás, a nyertesek értesítése, a nyeremények nyertesekhez való eljuttatása céljából.

Az AmiGép-Ker Kft. az érintetteknek jogosult a megadott elérhetőségeire reklámot, hírlevelet küldeni. A nyereményjáték ingyenes, és ezt az ingyenességet az AmiGép-Ker Kft. azáltal tudja biztosítani, hogy az érintettek számára a későbbiekben reklámot, hírlevelet küld. Az érintett jogosult a reklámozási célú adatkezelést megtiltani.


Az AmiGép-Ker Kft. az adatokat harmadik személynek nem továbbítja. Az AmiGép-Ker Kft. az adatokat törli, ha az adatkezelés célja megszűnt, vagy ha az érintett az adatok törlését kéri.

Az érintett bármikor tájékoztatást kérhet az adatai kezeléséről, kérheti az adatai törlését, a tévesen nyilvántartott adatai helyesbítését. Jogellenes adatkezelés esetén fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu), és bíróság előtt is érvényesítheti igényét.

Az adatkezelésről részletes tájékoztatás érhető el a https://amigep.hu/adatvedelmi-tajekoztato/ weboldalon.

Az AmiGép-Ker Kft. a nyereményjáték ideje alatt a változtatás teljes jogát fenntartja.

A nyereményjátékban való részvétel feltételeinek kihirdetési időpontja: 2017. március 20.

Hírlevél feliratkozás
A hírlevél feliratkozással minden hónapban 10 000 Ft-os vásárlási utalványt nyerhetsz!
Részletek