AdatmódosításRendeléseim
Regisztráció
Facebook regisztráció
Elfogadom az ÁSZF-et
Feliratkozok az amigep.hu hírlevelére
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kérjük adja meg az email címét, amivel regisztrált, és küldünk Önnek egy jelszó emlékeztető üzenetet.
Emlékeztető küldése

Garancia és szerviz

Jótállás / garancia


Az AmiGép-Ker Kft. az általa forgalmazott termékekre jótállást vállal az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet alapján a készülék alkatrészeinek anyag vagy gyártási hibájából fakadó meghibásodása esetén.


A jótállás időtartama: 1 év


Az alább felsorolt márkák esetében az 1 év jótálláson felül akár 3 évre kiterjesztett garancia is érvényesíthető, amennyiben a terméket regisztrálja a gyártó honlapján.
Milwaukee gépek és akkumulátorok esetében: http://extension.milwaukeetool.fr/hu/home.htm?territory=5
AEG gépek és akkumulátorok esetében: http://extension.aeg-powertools.fr/hu/home.htm?territory=5
Ryobi gépek és akkumulátorok esetében: http://hu.ryobitools.eu/header/szerviz-es-tamogatas/termek-regisztracio-hu/


 


A jótállási igény érvényesítése Milwaukee, AEG és Ryobi elektromos kéziszerszámok esetében:


• A jótállási igény a garanciajeggyel érvényesíthető.
• Az elvesztett, vagy szabálytalanul kiállított jótállási jegy vagy a jótállási jegy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelességvállalás érvényességét.
• A fogyasztó a kijavítás iránti igényét a forgalmazó által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatoknál közvetlenül is érvényesítheti.
• A hibát telefonon be kell jelenteni az alább felsorolt javítószolgálatok egyikénél, akik futárt küldenek a termékért.


• A termékkel együtt át kell adni a futárnak a vásárlást igazoló számlát, a termékhez tartozó jótállási jegyet és a termék összes tartozékát.

A jótállás kezdete: a vásárlás dátuma, vagy ha az üzembe helyezést kijelölt MÁRKASZERVIZ végzi, az üzembe helyezés napja.

A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti, és nem korlátozza. A termék CE minősítéssel rendelkezik és a fogyasztó az EU országain belül érvényesítheti jótállási jogait.


A vásárlásból adódó törvényben rögzített jogok mellett a termékre az alábbi garancia vonatkozik.


1. A jótállási idő a vásárlás napjától él. Ezt a dátumot számlával vagy más a vásárlást igazoló irattal kell igazolni. A jótállási idő minimum egy év a gépekre, és egy év az akkumulátorokra, töltőkre. Ez a garancia csak az új termékekre vonatkozik.


2. A jótállási idő meghosszabbítható az akkumulátorokra, töltőkre és a szerszámokra. A végfelhasználónak a vásárlás dátumától számított 30 napon belül regisztrálnia kell az újonnan vásárolt szerszámot. A végfelhasználó akkor regisztrálhat a kiterjesztett garanciára, ha az ország, ahol lakik, fel van sorolva az online regisztrációs űrlapon azon országok között, ahol választható ez az opció. Ezen kívül a végfelhasználónak bele kell egyeznie az online regisztrálás során szükséges adatok tárolásába, és el kell fogadnia a felhasználási feltételeket. A kiterjesztett garanciát a regisztráció beérkezéséről e-mailben küldött visszaigazolás és a vásárlás dátumát tartalmazó eredeti számla igazolja.


3. A garancia a termék vásárlásakor fennálló, a gyártás során keletkezett hibákra és anyaghibákra érvényes a garanciális időtartamon belül. A garancia csak a javításra/cserére korlátozódik, és nem terjed ki semmilyen egyéb kötelezettségre, nem kizárólagosan ideértve a véletlen vagy szándékos rongálást. A garancia nem érvényes, ha a terméket nem megfelelően, a használati utasításban foglaltakkal ellentétesen, illetve nem megfelelően csatlakoztatva használták. A garancia nem vonatkozik:


- a terméket a nem megfelelő karbantartás következtében ért károsodásra


- megváltoztatott vagy átalakított termékre


- olyan termékre, melyen az eredeti azonosítókat (védjegy, sorozatszám) megrongálták, megváltoztatták vagy eltávolították


- a használati utasítás be nem tartásából eredő kárra


- CE jelöléssel nem rendelkező termékekre


- olyan termékre, melyet nem képzett, illetve a Techtronic Industries által nem feljogosított szerelő javított


- nem megfelelő (áramerősségű, feszültségű, frekvenciájú) áramforrásra csatlakoztatott termékre


- külső (vegyi, fizikai, ütés) hatásokból vagy idegen anyagokból eredő károkra


- a cserélhető alkatrészek természetes kopására és elhasználódására


- a szerszám helytelen használatára, túlterhelésére


- nem jóváhagyott tartozékok és alkatrészek használatára


- a szerszámmal adott vagy külön megvásárolt tartozékokra. Ilyenek például (de nem kizárólag) a csavarhúzófejek, fúrószárak, csiszolókorongok, csiszolópapír, kések, oldalirányú terelők.


A természetes kopásnak, elhasználódásnak kitett alkatrészek és kiegészítők, például (de nem kizárólag) szerviz- és karbantartókészletek, szénkefék, csapágyak, tokmány, SDS fúrószár csatlakozója, tápkábel, segédfogantyú, szállítótok, csiszolólap, porzsák, porelvezető cső, filcalátétek, ütőműves csavarbehajtó gép csapszege és rugója, damildobok, ékszíjak, foglalatok, sövényvágók és fűnyírók kése, heveder, gázbowdentápkábel, kultivátorfogak, filcalátétek, akasztószögek, fúvókészülékek ventilátora, fúvó- és szívócsövek, szívózsák és pántok, terelőrudak, fűrészláncok, tömlők, csatlakozószerelvények, permetezőfejek, kerekek, permetezőszárak, belső dobok, külső csévék, vágódamilok, gyújtógyertyák, légszűrők, gázszűrők, mulcsozókések stb


4. A terméket javításra el kell vinni egy meghatalmazott szervizbe; ezeket az egyes országokhoz a következő listában találja. Egyes országokban a helyi kereskedő vállalja a termék elszállítását a szervizbe. A terméket veszélyes tartalom, például benzin nélkül csomagolva, a feladó címét feltüntetve, a hiba rövid leírásával együtt küldje el a szervizbe.


5. A jelen garancia hatálya alatt végzett javítás, illetve csere ingyenes. Nem jelenti a garanciális időtartam újraindulását. A kicserélt alkatrészek és szerszámok a mi tulajdonunkba kerülnek. Egyes országokban a szállítás vagy postázás költségét a feladó viseli. A vevőnek a szerszám megvásárlásából adódó törvényes jogai nem változnak.


6. Jelen garancia az Európai Közösségben, Svájcban, Izlandon, Norvégiában, Liechtensteinben, Törökországban és Oroszországban érvényes. E területen kívül kérdezze meg a forgalmazót, hogy milyen garancia van érvényben.


 


Szerviz Milwaukee, AEG és Ryobi elektromos kéziszerszámok esetében:


1. Érvényes garancia és regisztráció esetén, a térítésmentes bevizsgálást követően a következő esetek lehetségesek:
a) amennyiben a termék javítható, a szerviz ingyenesen elvégzi a javítást; minden esetben új alkatrésszel helyettesítik a régit.
b) amennyiben a termék egyáltalán nem vagy gazdaságosan nem javítható, akkor a szerviz jelzi a forgalmazónak (AmiGép-Ker Kft.) a csere szükségességét. Ezek után a forgalmazó, futárszolgálattal, eljuttatja az új terméket a vásárlóhoz.


2. Amennyiben a garancia lejárt vagy a termék hibásan lett regisztrálva, szintén az alább felsorolt javítószolgálatok egyikénél kell bejelenteni a hibát:


a) ebben az esetben bevizsgálási díj kerül felszámításra, mely 1 800 Ft+ÁFA. A bevizsgálást követően, a javítószolgálat ajánlatot tesz a gép javítási költségeit illetően, mely költség elfogadása esetén, a már kijavított gép kézhezvételekor fizetendő.
b) ebben az esetben a futárszolgálat nem térítésmentes, melynek díja a választott javítószolgálattól függ; kérjük, érdeklődjön a szervizekben a pontos díjról.


 


Milwaukee, AEG és Ryobi elektromos kéziszerszámok szervizei


Milwaukee


Atlanti Szerszám Kft:


Cím: 1104 Budapest, Kada út 149


Tel: +36-1-433-2678


Email: info@atlanti-szerszam.hu


 


Veres-M Kft:


Kapcsolattartó: Veres István


Email: info@veres-m.hu


Cím: 1141 Budapest, Cserebogár u. 43


Telefon: +06-20-9415-716, +36-1-2222045


Fax: +36-1-221-3007


Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 8-16 között, pénteken 8-14 között


 


Kolmer Rögzítéstechnika Kft:


Információval készséggel állunk rendelkezésére:


Telefon: +36-76-504-489 (Rögzítéstechnika Szaküzlet)


Telefon: +36-76-504-113 (Kisgép Szaküzlet)


Fax: +36-76-413-465

Cím: 6000 Kecskemét, Mártírok útja 66.


Email: info@kolmer.hu, kisgep@kolmer.hu


Web: www.kolmer.hu


 


AEG:


Veres-M Kft:


Kapcsolattartó: Veres István


Email: info@veres-m.hu


Cím: 1141 Budapest, Cserebogár u. 43.


Telefon: +36-20-941-5716, +36-1-222-2045


Fax: +36-1-221-3007


Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 8-16 között, pénteken 8-14 között


 


Kolmer Rögzítéstechnika Kft:


Információval készséggel állunk rendelkezésére:


Telefon: +36-76-504-489 (Rögzítéstechnika Szaküzlet)


Telefon: +36-76-504-113 (Kisgép Szaküzlet)


Fax: +36-76-413-465

Cím: 6000 Kecskemét, Mártírok útja 66.


Email: info@kolmer.hu, kisgep@kolmer.hu


Web: www.kolmer.hu


 


Ryobi


Fermwin Kft:


Cím: 1173 Budapest, Csomafalva u. 2.


Telefonszám: +36-1-253-7441